Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Δραπετσώνας

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στη σχολική χρονιά 2018-2019 !!!

Και αυτή τη χρονιά  συνεχίζουμε τη  συχνή επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να συναποφασίζουμε και δημιουργούμε συνθήκες βελτίωσης της καθημερινότητας των παιδιών μας στο σχολείο.

Η μοναδικοί πόροι του Συλλόγου  είναι οι συνδρομές από τους γονείς, όλα  τα έσοδα διατίθενται για κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου μας που δεν δύναται να καλυφθούν με τα λεφτά του σχολείου. Η ετήσια συνδρομή μας και φέτος είναι €10,00 ανά οικογένεια και μπορείτε να τα πληρώσετε στα μέλη του Συλλόγου την ημέρα του Αγιασμού ,τις πρώτες εβδομάδες της σχολικής μας χρονιάς ,στην πρώτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αμεσα, αλλα και στη διάρκεια του σχολικού έτους.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι λήγει η θητεία του υφιστάμενου Δ.Σ. του Συλλόγου και θα διεξαχθούν εκλογές μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο.  Στην ψηφοφορία μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα όσοι γονείς εγγραφούν ως μέλη έως την ημερομηνία των εκλογών.

Ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε την ίδια ανταπόκριση από όλους για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

καθημερινή πληροφόρηση μέσω της σελίδας μας στο Facebook : “Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Δραπετσώνας” )