Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή Χρονιά

Αγαπητοί γονείς,
Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά !!!
Και αυτή τη χρονιά το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων θα συνεχίσει να έχει συχνή επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να συναποφασίζουμε και δημιουργούμε συνθήκες βελτίωσης της καθημερινότητας των παιδιών μας στο σχολείο.
Από τους λιγοστούς πόρους του Συλλόγου είναι οι συνδρομές από τους γονείς και η εγγραφή τους ως μέλη. Όλα τα έσοδα διατίθενται για κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου μας που δεν δύναται να καλυφθούν με τα λεφτά του σχολείου.
Η ετήσια συνδρομή μας και φέτος είναι €10,00 ανά οικογένεια και μπορείτε να τα πληρώσετε στα μέλη του Συλλόγου την ημέρα του Αγιασμού ή τις πρώτες εβδομάδες της σχολικής χρονιάς.
Και φετος υπάρχει πρόθεση να συνεχίσουμε τις απογευματινές μας δραστηριότητες, παρακαλούμε όποιος γονιός με πιστοποιημένο δίπλωμα, αθλήματος, μουσικής ή εικαστικών θελήσει να προσφέρει καθημερινές απογεύματα ή Σάββατο πρωί μαθήματα, παρακαλούμε να απευθυνθεί εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στα μέλη του Συλλόγου.
Ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε την ίδια ανταπόκριση από όλους για μια δημιουργική σχολική χρονιά.
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων