Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 🎄🎀🎄
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'
Σιγά σιγά μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα, πολλές υπέροχες στιγμές θα ζήσουμε κ φέτος αφού ο Σύλλογος είναι όλο ιδέες!!!! Ξεκινάμε όμως με το σημαντικότερο.
Από το Σάββατο 25/11 ξεκινάμε να μαζεύουμε ελαφρώς μεταχειρισμένα παιχνίδια,παιδικά βιβλία,χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας. Τα παιδιά θα προσφέρουν τα παιχνίδια που δεν παιζουν πια και θα μπορούν να αγοράσουν με ένα μικρό αντίτιμο ένα "καινούργιο" παιχνίδι ! Τα λεφτά θα μπαίνουν στον κουμπάρα που θα έχουμε και με τη λήξη ΟΛΟ το χρηματικό ποσό που θα έχει μαζευτεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Και φέτος ευαισθητοποιημένοι ακόμη περισσότερο και γνωρίζοντας από κοντά το σπουδαίο έργο τους, ομόφωνα αποφασίσαμε να τα προσφέρουμε στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικη ασθένεια ΦΛΟΓΑ!!!
Περιμένουμε λοιπόν από εσάς το παιχνίδι που είναι χωμένο μέσα στο κουτί, την κουκλίτσα που είναι ξεχασμένη στο ράφι και το βιβλίο που έχουμε σταματήσει να το διαβάζουμε γιατί 'μεγαλώσαμε' να γεμίσει το Bazaar μας αλλά και ο κουμπαράς μας!
Στο χέρι μας είναι φέτος να λάμψει η ΦΛΟΓΑ.