Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ΟΥ ΔΗΜ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 26/09/2016
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Η εφορευτική επιτροπή που εξελέγη στη Γενική Συνέλευση της 12/09/2016, αποφάσισε τη διεξαγωγή των εκλογών τη Δευτέρα 26/09/2016.
Δικαίωμα για να ψηφίσουν έχουν και οι δύο γονείς με την προϋπόθεση να έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή του Συλλόγου 10 € ανά οικογένεια (μια συνδρομή και για τους δυο γονείς ανεξάρτητα με πόσα παιδιά φοιτούν σχολείο). Εάν και οι δύο γονείς είναι άνεργοι με δήλωσή τους στην εφορευτική επιτροπή μπορούν να ψηφίσουν και να γίνουν μέλη χωρίς να πληρώσουν.
Ψηφίζετε έως 3 άτομα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (οι εκλεγμένοι ορίζονται από τη μεταξύ τους ψηφοφορία ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας κλπ), έως 1 άτομο για την Εξελεγκτική (οι υποψήφιοι δεν θα είναι στο Δ.Σ του Συλλόγου, ελέγχουν μόνο τα οικονομικά του) και έως 4 άτομα για την Ένωση Γονέων (συνήθως υποψήφιοι είναι οι ίδιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσωπούν τους Γονείς στις συνελεύσεις της Ένωσης Γονέων κ Κηδεμόνων του Δήμου).
Οι ώρες που θα μπορείτε να ψηφίζετε είναι 7.30 π.μ. με 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Γυμναστικής του σχολείου μας.
Παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή σας προκειμένου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία στη σχολική ζωή των παιδιών και εκπαιδευτικών.
Με εκτίμηση
Η Εφορευτική Επιτροπή
-Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. θα βγει πρόγραμμα για τις δραστηριότητες που θα έχει το σχολείο μας για τη σχολική χρονιά 2016-2017. Εάν δεν υπάρχει συμμετοχή οι εκλογές θα επαναληφθούν και ως εκ τούτου η έναρξή των δραστηριοτήτων θα καθυστερήσει σε σημαντικό βαθμό.