Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

04/06/2016
Η χθεσινή μουσική βραδια ήταν η καλύτερη έναρξη σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο σχολείο μας !!!
Τα παιδια παρουσίασαν τα μουσικά κομμάτια τους στο αρμόνιο ,την κιθάρα ,το μπουζούκι κ το μπαγλαμαδάκι και συγκίνησαν δασκαλους και γονείς .
Τα κορίτσια της Μουσικής Παιγνιοθηκης μας ευχήθηκαν Καλο Καλοκαίρι με τον πιο χαριτωμένο και σκερτσόζικο τροπο.
Είχαμε κ προβολή ταινιών αφού η ομάδα της 7ης τέχνης του Συλλογου ,η ομάδα κινηματογράφου, δημιούργησε 2 ταινίες που θα της ζήλευε επαγγελματίας σκηνοθέτης 😉.
Και τελευταίοι έμειναν τα "μεγάλα παιδια " η Χορωδία Ενηλίκων με έντεχνα και ελαφρολαϊκά τραγούδια αλλα και με ενα μικρό αφιέρωμα στον Τσιτσανη !!!!
Ευχαριστουμε θερμά την Βάσω Τσουχνικα (δασκάλα αρμονιου και μουσικής Παιγνιοθηκης ),τον Χρηστο Ασβεστα (δάσκαλο μπουζουκιού και μπαγλαμά ) ,τον Παναγιώτη Κακολυρη (δάσκαλο κιθάρας ), τον Ηλια Φλωράκη (δάσκαλο κινηματογράφου ) και την Θεωνη Πετριδου (δασκάλα χορωδίας ) για την εξαιρετική συνεργασία .
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια,πάντα να τα βλέπουμε και να τα καμαρώνουμε σε τόσο όμορφες στιγμές .
Σειρά έχουν τα πρωτάκια την Τρίτη 7.30 μμ " Ο τζίτζικας κ ο Μερμηγκας "!!
(οποιος εχει φωτογραφίες απο τη χθεσινή βραδια να μας τις στείλει μνμ 😉