Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 48 & ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
email: sg4dsd@gmail.com
www.syllogosgoneon4dsd.com
  ΠΡΟΣ:
1. Μέλη & Γονείς
2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
2.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
3.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ

Κοιν. Δ/ΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ    16/02/2016
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας προς του αρμόδιους φορείς του Δήμου, ακολουθεί μακροσκελή απαντητική επιστολή της Σχολικής Επιτροπής και του Προέδρου της κ. Βασίλη Τσίγγερη ημερομηνίας 15/02/2016 , με αριθμό πρωτοκόλλου 56.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Δραπετσώνας, είναι ένας Σύλλογος αμερόληπτος και αντικειμενικός , χωρίς πολιτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Σε καμία περίπτωση η επιστολή δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα.

Στόχος του Συλλόγου είναι η βελτίωση της σχολικής ζωής των μαθητών μας σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο. Η επίτευξη αυτού του στόχου γίνεται με προσωπικό κόστος και προσωπικές θυσίες όλων των μελών του Δ.Σ.

Ομολογούμε πως μας χαροποίησε ιδιαίτερα η άμεση απάντηση των αρμόδιων φορέων του Δήμου αφού φαίνεται ότι θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που θίγουμε στην επιστολή μας.

Η αγωνία των μελών του Συλλόγου για την ασφάλεια των μικρών μας μαθητών έκανε το ύφος της επιστολής μας πιο «αυστηρό» και αυτό ίσως «ταρακούνησε» τα ήρεμα νερά που πλέαμε έως τώρα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συζήτηση.

Με εκτίμηση
Τα μέλη του Δ.Σ.(Σημ. Τα μέλη μέχρι και την ημέρα αποστολή της επιστολής διαμαρτυρίας δεν γνώριζαν για τη νέα εργολαβία ύψους 1.100.000 € . Καλοδεχούμενη για όλα τα σχολεία του Δήμου μας.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .