Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 48 & ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
email: sg4dsd@gmail.com
www.syllogosgoneon4dsd.com
  ΠΡΟΣ:
1.ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
2.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
3.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ
4.ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κοιν. Δ/ΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ    01/02/2016
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Κύριοι,

Η  παρούσα επιστολή αποτελεί υπενθύμιση των προηγούμενων επιστολών του Συλλόγου  μας σχετικά με τα πιο κάτω θέματα :
1.      Επισκευή του προαύλιου χώρου του σχολείου (γήπεδο και κερκίδες).
2.      Επισκευή της παιδικής χαράς που συνορεύει με το 3ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας.
Η επισκευή των ως άνω  πρέπει να γίνει άμεσα καθώς σε καθημερινή βάση υπάρχουν παιδιά που τραυματίζονται και την ώρα του διαλλείματος αλλά και την ώρα της γυμναστικής. Επίσης για τις κούνιες υπήρξε και έγγραφο το οποίο είχε υπογράψει η πλειοψηφία των κατοίκων της γύρω περιοχής και είχε κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα κατά τη θητεία του προηγούμενου Δημάρχου.

Οι μήνες θητείας σας κ. Δήμαρχε και αρμόδιοι Παιδείας περνούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω κακής κατασκευής και συντήρησης πολλαπλασιάζονται , εφεξής σας καθιστούμε υπεύθυνους για τραυματισμούς  μαθητών του σχολείου μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λίγο πριν το Πάσχα σκοπεύει το Mini Market ΚΑΛΛΟΝΗ, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει την επιχείρηση στην Οδό Πόντου,  να μετακομίσει στο κτίριο ακριβώς απέναντι από το σχολείο. Όπως ήδη γνωρίζετε αφού ζείτε οι περισσότεροι στο Δήμο μας, το Mini Market έχει αρκετή δουλειά και ξεκινά εργασίες από τις 07.00 πμ. όπου παραλαμβάνει προϊόντα μέχρι και  αργά τη νύχτα.
Τα προβλήματα που πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε είναι τα πιο κάτω και παρακαλούμε πολύ να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας :
1.      Parking : Θα πρέπει να γίνεται η παραλαβή των προϊόντων πολύ νωρίς το πρωί και όχι την ώρα που ανοίγει το σχολείο και έρχονται τα παιδιά. Επίσης τα φορτηγά θα πρέπει να μην παρκάρουν στον χώρο του σχολείου .
2.      Σκουπίδια : Θα πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσει η επιχείρηση να μην είναι οι κάδοι του σε χώρο που να έχουν πρόσβαση ζώα ή ρακοσυλλέκτες. Τις νυχτερινές ώρες στην οδό Πόντου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επιχείρηση μαζεύονται ρακοσυλλέκτες και ψάχνουν του κάδους με αποτέλεσμα να πετάνε κάτω στον δρόμο ότι δεν χρειάζονται και επίσης επειδή μαζεύονται πολλές γάτες , έρχονται από τις φιλοζωικές και τις ταΐζουν με αποτέλεσμα ο χώρος γύρω απότους κάδους να γεμίζει με πάρα πολλές βρωμιές. Όπως καταλαβαίνεται αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των παιδιών !!!!!!!
3.      Απογευματινές ώρες: Στις απογευματινές δραστηριότητες του Συλλόγου μας που συμμετέχουν πολλά παιδιά, η πόρτα είναι συνήθως ανοιχτή για τη διέλευση των μαθητών και γονέων ,το καλοκαίρι επίσης μαζεύονται αρκετά παιδιά στην αυλή και παίζουν μέχρι αργά το βράδυ. Οι καιροί έχουν δυσκολέψει και τα παιδιά βρίσκονται συνέχεια εκτεθειμένα σε κινδύνους ενηλίκων και ατόμων με ψυχικές ασθένειες, οι πελάτες του καταστήματος είναι πολλοί ακόμη και οι προμηθευτές που έρχονται τα βράδια, θα είμαστε όλοι με φόβο μην μιλήσει κάποιο παιδί σε άγνωστο, μην πάει κοντά στα κάγκελα κλπ.
Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα πιο πάνω αιτήματα μας και να πράξετε ανάλογα.
Με την παρούσα επιστολή σας καθιστούμε υπεύθυνους για οποιοδήποτε τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα που θα προκύψει σε μαθητή του σχολείου μας .


Στη διάθεσή σας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου                                         Η Γραμματέας του Συλλόγου
Στέλλα Μιχάλαρου                                                      Μόσχου Μαίρη

Τα υπόλοιπα μέληΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .