Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Μουσικοκαλλιτεχνική Βραδιά !

Μοναδικές στιγμές απο τη Μουσική και Κινηματογραφική Βραδιά του Συλλόγου ! Συγχαρητήρια σε όλους τους δασκαλους και τους μαθητες. Την βραδιά μας παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Κερατσινίου και Δάσκαλός μας κος. Χρ. Βρεττάκος. Τον ευχαριστούμε θερμά.

3 σχόλια:

1. Κρίμα που έλειπα από αυτή την εκδήλωση για να θαυμάσω κι επί σκηνής τους δύο καλλιτέχνες μαθητές μου . Τον Θοδωρούλη στο μποζούκι και τον Σταυράκο στον τζουρά; αν δεν κάνω λάθος. Όμως υπήρξα ακροατής των μελωδικών προσπάθειών τους μέσα στην τάξη. Τα δυο παιδιά, πολλές φορές μου έπαιζαν τα τραγούδια που είχαν μάθει και πάντα έμενα εντυπωσιασμένος με την άνεση που χειρίζονταν τα δύσκολα αυτά όργανα. Εύγε καμάρια μου, ελπ'ιζω στο μέλλον να σας απολαύσω και να σας χειροκροτήσω μαζί με χιλιάδες άλλου κόσμου.
    Γεγονός πάντως είναι πως η τάξη μου το είχε το μουσικό κομμάτι αρκετά αναπτυγμένο, καθώς και οι υπόλοιποι μαθητές έπαιζαν άριστα φλογέρες. Μπράβο κυρία Μαρία Αγγέλου που έχετε καταφέρει μια πολύ μεγάλη ομάδα παιδιών να παίζει τόσο εξαιρετικά!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια βραδιά έπαιξε εξαιρετικά κιθάρα ο Κωνσταντίνος Δ., συμμετείχε στη νέα ταινία της Κινηματογραφικής Ομάδας η Κλειώ και καμαρώσαμε όλοι τα έργα της Αναστασίας στην Έκθεση Ζωγραφικής.
      Η τάξη σας δεν είχε μόνο αναπτυγμένο το μουσικό αλλα γενικότερα το καλλιτεχνικό κομμάτι. Πως να μην το έχει άλλωστε με τέτοιους δασκάλους !!

Διαγραφή
    2. Κοίτα τι έχασα!!!! το ένα τρίτο της τάξης μου καλλιτέχνες!!! Ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και τα επόμενα χρόνια. Η τέχνη πάντα είναι καταφύγιο και παρηγοριά για όλους μας. Όλα τα εύσημα στις κυρίες της Μουσικής και των Εικαστικών. Πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ!!!!!!!!!!!

Διαγραφή