Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Αίθουσα Χαρούμενων Γιορτων

Με πολλή δουλειά και με λίγες ημέρες , η Αίθουσα Χαρούμενων Γιορτών στη διάθεση του σχολείου και των παιδιών μας !
Όλα τα υλικά αγοράστηκαν απο το Σύλλογο. Οι εργασίες έγιναν εκτός από τα Μέλη του Συλλόγου και απο εθελοντές μπαμπάδες .Ευχαριστούμε λοιπόν, τον Δημήτρη Λ., Γιάννη Γκ., Γιάννη Ρ., Γιάννη Κρ και Αντώνη Π. για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Καλές, όμορφες και μοναδικές στιγμές να ζήσει η αίθουσα και όλα τα παιδιά .
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου !

1 σχόλιο:

1. Μια , πραγματικά, πανέμορφη αίθουσα!!!! Πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογό μας και σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν με μεράκι και άφταστη δημιουργικότητα για την πραγματοποίηση μιας σκέψης ετών!!! Τα χίλια, μύρια ευχαριστούμε δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφουμε για τα καμάρια του συλλόγου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΕ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας ευτυχισμένος/η , δάσκαλος/α του σχολείου μας

ΑπάντησηΔιαγραφή