Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

4ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.


Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προσανατολισμένος διαρκώς στην ανάπτυξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημιουργικής δραστηριότητας της νέας γενιάς, ενεργοποιεί και πάλι το θεσμό του σχολικού πρωταθλήματος σκάκι.
Η διοργάνωση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό του τμήματος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης –σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού- για την ανάπτυξη του αθλήματος του σκακιού μέσα από τη δημιουργία σκακιστικού ομίλου για τους μαθητές της πόλης μας.
Ο Δήμος σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το 3ο Λύκειο Κερατσινίου, και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής διοργανώνουν το 4ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι  Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (πάρκο Σελεπίτσαρι) το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, με ώρα έναρξης αγώνων 10:00 π.μ.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 9.30 π.μ.
Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2132074741 και 6948729729 και στη διεύθυνση των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .