Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
------------------
Αγαπητοί Γονείς,
Ο Σύλλογός μας από το 2009 διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, από την οποία έχουν βοηθηθεί οικογένειες του σχολείου μας και συγγενικά τους πρόσωπα.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πολύ απλή πράξη ζωής και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας, τον γείτονά μας ή ακόμα και συγγενή μας, που έχει ανάγκη, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο ο υγιής αιμοδότης.
Ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου μας, η οποία είναι συνήθως ημέρα Κυριακή, κατά την διάρκεια της έκθεσης βιβλίου. Δυστυχώς πέρυσι δεν είχαμε αρκετή προσέλευση και φέτος υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει αυτός ο θεσμός. Έχουμε λοιπόν σκοπό να πραγματοποιήσουμε τη φετινή Εθελοντική Αιμοδοσία, ημέρα Παρασκευή 27/03/2015, το πρωί 10:00-13:30, που είναι και ημέρα βαθμών του σχολείου μας.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως (υπογράφοντας και επιστρέφοντάς μας την παρούσα επιστολή), μέχρι τη Δευτέρα 16/03/2015, εάν εσείς ή κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο, θα μπορούσε να δώσει αίμα την συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί αυτό το τόσο σπουδαίο έργο.

Ονοματεπώνυμο Κινητό τηλέφωνο Μπορώ να βοηθήσω

------------------------------------------------------