Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !

2 σχόλια:

1. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπό σας και την ευκαιρία που δίνεται στους γονείς να μαθαίνουν τα νέα των δταστηριοτήτων του σχολείου μας. Δοθείσης της ευκαιρίας θεωρώ πως θα ήταν πολύ θετικό με κάποιο τρόπο να μπορόυσαν να ανεβαίνουν σε βίντεο και οι μαθητικές εκδηλώσεις (γιορτές, θετρικά κλπ), μιας και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις γονέων που δεν καταφέρνουν τελικά σε μια αποτελεσματική λήψη αυτών με τις νέες τεχνολογίες.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,
    Για να ανέβει ένα video θα πρέπει να έχουμε την έγκριση όλων των γονέων για δημόσια προβολή των παιδιών τους. Σας ενημερώνω όμως απο αυτή τη χρονιά που μας πέρασε στα περισσότερα θεατρικά , εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις που για τεχνικούς λόγους δεν τα καταφέραμε, ο Συλλογος τράβαγε με κάμερα και στη συνέχεια μοιράζαμε χωρίς κανένα κόστος το dvd σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ξεκινήσαμε με το χριστουγεννιάτικο θεατρικό της Α τάξης που το πήραν όλα τα παιδιά. Της Β' τάξης έχουμε το φτιάξει το dvd μόνο που δυστυχώς δεν προλάβαμε μέσα στη χρονιά να το αντιγράψουμε και θα το δώσουμε απο Σεπτέμβρη με το καλό σε όλους.
    Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας .Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

ΑπάντησηΔιαγραφή