Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

goneiskerdrap@gmail.com--- www.goneis.org. --- goneiskerdrap.blogspot.com
Κερατσίνι 3-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Γονέων  καλεί όλους τους συλλόγους γονέων, καθώς και τους γονείς, να συμμετέχουν με όποια οικονομική δυνατότητα έχουν, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπορέσει ο μικρός μας μαθητής Θοδωρής να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πάγια θέση της Ένωσης είναι ότι η Υγεία είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και ότι το κράτος θα πρέπει να καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα σε θέματα Υγείας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη είναι πάντα αναγκαία και πρέπει αυτήν τη στιγμή να βοηθήσει στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την επιτυχή έκβαση της περιπέτειας του μικρού μας φίλου.

Πιστεύω μας είναι,  ότι  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την πίστη  και την έμπρακτη αγάπη μας θα βοηθήσουμε το Θοδωρή μας  να βγει σίγουρα νικητής  σε αυτήν τη δύσκολη μάχη της ζωής του!
Είναι επιτακτική η ανάγκη τα χρήματα να συγκεντρωθούν άμεσα καθώς το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού πιθανόν εντός της εβδομάδας.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Περιτογιάννης Ν.                               Τσολάκος Γ.

*Τα μέλη του Συλλόγου  θα δέχονται τις οικονομικές προσφορές σας για το παιδάκι , σήμερα μέχρι τις 21.15 στο γραφείο και αύριο το πρωί έξω απο το σχολείο.

1 σχόλιο:

1. Η άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα βοήθειας της Ένωσης για τον Θοδωρή ήταν κάτι παραπάνω απο συγκινητική !!! Καταφέραμε και μαζέψαμε σαν σχολείο, μέσα σε πολύ λίγες ώρες 350€ ( 100€ απο το ταμείο του Συλλόγου και 250€ απο γονείς). Τα παραδώσαμε στον Πρόεδρο της Ένωσης και εκείνος στην οικογένεια του μικρού μαθητή . Ευχόμαστε όλοι μέσα απο την καρδιά μας, καλή δύναμη στην οικογένεια του που δοκιμάζεται τόσο σκληρά και στο ίδιο το παιδί ακόμη περισσότερη για να μπορέσει να βγει νικητής σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

ΑπάντησηΔιαγραφή