Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Όπως γνωρίζετε φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου  2014 από τις 08:00 έως και τις 16:00.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο τα τακτικά μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ως ψηφοφόροι στις εκλογές. Ως τακτικά μέλη θεωρούνται α) όσοι είναι γονείς ή κηδεμόνες μαθητών του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2014-15 και β) έχουν καταβάλει τη συνδρομή των 10 ευρώ για το έτος 2014-15. Αν μία εκ των προϋποθέσεων δεν υφίσταται, ο γονέας δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές. Ο ένας ή και οι δύο γονείς ή κηδεμόνες, ανεξάρτητα από πόσα παιδιά τους φοιτούν στο σχολείο, έχουν το δικαίωμα να είναι ψηφοφόροι αρκεί να έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους. Οι σταυροί προτίμησης είναι από 0-3 για το Διοικητικό Συμβούλιο, από 0-1 για την Εξελεγκτική Επιτροπή και από 0-3 για την Ένωση Γονέων.

Φίλοι γονείς, μέλη του Συλλόγου,

Θεωρούμε ότι η μεγάλη συμμετοχή σας στις εκλογές του Συλλόγου είναι απαραίτητη και αναγκαία προκειμένου τα νέα όργανα να έχουν την πιο δυνατή ισχύ που αρμόζει σε έναν Σύλλογο Γονέων. Η απουσία των μελών θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μη απαρτία και την επαναλαμβανόμενη εκλογική διαδικασία έως ότου εκλεγεί ένα αποδυναμωμένο πλέον συλλογικό όργανο με μικρή αντιπροσώπευση.
Με εκτίμηση
Για το απερχόμενο Δ.Σ.