Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητοί γονείς,
Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά !!!
Και αυτή τη χρονιά το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων θα συνεχίσει να έχει συχνή επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να συναποφασίζουμε και δημιουργούμε συνθήκες βελτίωσης της καθημερινότητας των παιδιών μας στο σχολείο.

Από τους λιγοστούς πόρους του Συλλόγου είναι οι συνδρομές από τους γονείς και η εγγραφή τους ως μέλη. Όλα τα έσοδα διατίθενται για κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου μας που δεν δύναται να καλυφθούν με τα λεφτά του σχολείου.

Η ετήσια συνδρομή μας και φέτος είναι €10,00 ανά οικογένεια και μπορείτε να τα πληρώσετε στα μέλη του Συλλόγου την ημέρα του Αγιασμού ή τις πρώτες εβδομάδες της σχολικής μας χρονιάς. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν εκλογές για νέο Δ.Σ , εάν θελήσετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιο μέλος ή για να ψηφίσετε, βάση καταστατικού, πρέπει να έχετε πληρώσει την ετήσια συνδρομή και να είστε μέλος του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας είναι από τους λίγους συλλόγους με ΑΦΜ, κάθε χρόνο υποβάλουμε Φορολογική Δήλωση και υπάρχει δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, εφόσον ζητηθεί, παρουσίασης των οικονομικών μας στοιχείων . Για αυτό το λόγο ζητούμε όποιος γονιός έχει δίπλωμα λογιστή και μπορεί να μας βοηθήσει να μας το δηλώσει εγκαίρως.

Και τη φετινή χρονιά υπάρχει πρόθεση να συνεχίσουμε τις απογευματινές μας δραστηριότητες, παρακαλούμε όποιος γονιός με πιστοποιημένο δίπλωμα, αθλήματος, μουσικής ή εικαστικών θελήσει να προσφέρει καθημερινές απογεύματα ή Σάββατο πρωί μαθήματα αφιλοκερδώς , παρακαλούμε να απευθυνθεί εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στα μέλη του Συλλόγου.

Ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε την ίδια ανταπόκριση από όλους για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων