Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 8ου Διαγωνισμού <Μαθηματικά και Παιχνίδι>

Στις 7 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο 8ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.
Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριανταφύλλου και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας,  Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 8ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.
Η βράβευση των μαθητών Ε΄και Στ΄τάξης θα γίνει το Σάββατο  4 Οκτωβρίου 2014, στο Παλαιό Αμφιθέατρο «Αθανάσιος Κανελλόπουλος» του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80, Πειραιάς.

Οι ώρες βράβευσης για κάθε σχολείο είναι διαφορετικές
( για το 4ο Δημοτικό ώρα 9:00-11:00 ) .

Οι μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν είναι οι :
1. Γαβαλάς Μιχάλης ( περσινό Ε1)
2. Σταμπολιου Ιωάννα (περσινό Ε2)
3. Γκλεζάκου Σταυρούλα-Μαρία (περσινό ΣΤ1)
4.Σπύρου Μαρίνα (περσινό ΣΤ2)

Ο Σύλλογος Γονέων δίνει συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες που διακρίθηκαν καθώς και σε όλα τα παιδιά από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν σε αυτό το διαγωνισμό .
Τα συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί που φρόντισαν και προετοίμασαν τα παιδιά για την διάκριση τους .

Ακολουθεί το πρόγραμμα της βράβευσης :