Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Οι θεατρικές παραστάσεις του σχολείου μας

Ακόμη μία χρονιά , η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας πλημύρισε από παιδικές φωνές , τραγούδια, χαμόγελα, συναισθήματα με τα οποία πλαισίωσαν τις θεατρικές παραστάσεις , που με τόση επιμέλεια προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Την αρχή έκαναν τα τμήματα της Γ' τάξης (Γ1+Γ2) με την φανταστική παράσταση "Αναζητώντας τα ίχνη του Οδυσσέα " .( με δασκάλους την κα Καραλη Ανθή και τον κο Πεταλά Βαγγέλη)

Στη συνέχεια οι μαθητές και μαθήτριες του Ε1με την δασκάλα τους κα Πρατσινάκη Ελισάβετ και την μουσικό μας κα Αγγέλου Μαρία , παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο , τραγούδια ,σκετς και εργασίες όλης της χρονιάς σε μια παράσταση με τίτλο ''Η Τέχνη των συναισθημάτων".

Την τελευταία τους παράσταση στο Δημοτικό παρουσίασαν τα παιδιά της ΣΤ' τάξης  αποδίδοντας με επαγγελματικό ,
 και καταπληκτικό τρόπο στην σκηνή , το μυθιστόρημα του Τριβιζά '' Η Τελευταία μαύρη γάτα '', καθηλώνοντας δεκάδες γονείς που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων .  (Δασκάλες, η κα  Πετριδου Θεώνη και η κα Δέδε Μαίρη)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Το αποκορύφωμα και το κλείσιμο της καλλιτεχνικής μας σκηνής , ήταν η χορωδία ενηλίκων , η οποία παρουσίασε σε ανοικτό μάθημα τραγούδια που προετοίμασαν όλη την χρονιά με δασκάλα τους την κα Θεώνη. Ήταν καταπληκτικές !!!

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ , Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ , Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ , Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ , ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ , Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ , Η ΑΓΩΝΙΑ ,Η ΧΑΡΑ , Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ- ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!