Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Σχολική γιορτή του 4ου Δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με αυτό , η σχολική γιορτή σηματοδοτεί το πέρας της σχολικής χρονιάς . Άλλη μία δύσκολη χρονιά για τις οικογένειες , τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τελειώνει χωρίς όμως να πτοεί το ηθικό και το πάθος για δημιουργικότητα και όνειρα. Έτσι μάθαμε να λειτουργούμε στο σχολείο μας, εκπαιδευτικοί ,γονείς και παιδιά με πείσμα στον καιρό και στις αντίξοες συνθήκες εμείς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να παράγουμε πολιτισμό και παιδεία .
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς ,τους μαθητές και τους γονείς τους , που αυτές τις ημέρες με την υποστήριξη του Συλλόγου μας , παρουσίασαν καταπληκτικές εκδηλώσεις και παραστάσεις στο χώρο του σχολείου μας .

Φωτογραφίες από την σχολική γιορτή :

στο τέλος της γιορτής η συγκίνηση έφθασε στο αποκορύφωμα της λόγω της αποχώρησης των μαθητών της ΣΤ τάξης , καθώς και του αποχαιρετισμού που επεφύλαξε η τάξη Ε2 στον δάσκαλο της Χρήστο Βρεττάκο .