Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Απάντηση απο το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Αγαπητοί γονείς σε συνέχεια της πρωτοβουλίας μας και της κατάθεσης επιστολής διαμαρτυρίας στο γραφείο κου Αντιδημάρχου Παιδείας (βλέπε εδώ σχετική ανάρτηση) αναφορικά με την ασφάλεια των μαθητών και την σωματική τους ακεραιότητα , το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά απέστειλε σχετικό έγγραφο προς το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας , στο οποίο καταγράφει τα προβλήματα και τις ελλείψεις της σήμανσης και όχι μόνο ,περιμετρικά του σχολικού κτιρίου, ζητώντας την ανάληψη ενεργειών από τον ίδιο το Δήμο . Είναι αλήθεια ότι την ίδια ημέρα της κατάθεσης του εγγράφου από το Σύλλογο μας, υπήρχε άμεσο ενδιαφέρον από πλευράς του Γραφείου Παιδείας ,το οποίο και εξαφανίστηκε από την αμέσως επόμενη . Προφανώς οι πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των εκλογών έπαιξαν πρωτεύων λόγο και η διάθεση για επίλυση των προβλημάτων για την ασφάλεια των μαθητών, ήρθε δεύτερη. Η ασφάλεια των παιδιών μας και η διεκδίκηση  από τον Σύλλογο Γονέων ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία θέση στις πολιτικές επιλογές και σκοπιμότητες , του εκάστοτε Δημάρχου . Απαιτούμε οι προτεραιότητες σας , ανεξαρτήτου χρονικής περιόδου (πριν ή μετά των εκλογών) να αφορούν τα παιδιά, τους μαθητές και μαθήτριες, τα σχολεία αυτής της πόλης. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες και την σχετική ενημέρωση μας . Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας για τις άμεσες ενέργειες του .