Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Έκθεση Βιβλίου

Για άλλη μία χρονιά η έκθεση βιβλίου και το πασχαλινό bazaar είχαν θετική ανταπόκριση από τους γονείς , παιδιά και φίλους του Συλλόγου . Η παρουσία για ακόμη μια φορά σπουδαίων συγγραφέων , ηθοποιών και η προσφορά γονέων στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων , μας δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσουμε . Στις εκδηλώσεις μας παρουσιάστηκαν , με την σειρά που εμφανίστηκαν η πνευμονολόγος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Δήμητρα Μπουσίου , ο ηθοποιός, παραγωγός  και συγγραφέας Γιώργος Λεμπέσης με την υποστήριξη του αδερφού του Βαγγέλη και ο τηλεπαρουσιαστής και συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος . Ήταν όλοι υπέροχοι και μαζί με τον αγαπητό κλόουν κατάφεραν να συνεπάρουν μικρούς και μεγάλους.
Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο πασχαλινό bazaar τον γονέα κο Γιάννη Κριτσιδήμα και τον κο Πανταζή Νίκο για την προσφορά των μπαλονιών . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φίλους , γονείς και εκπαιδευτικούς στήριξαν με την παρουσία τους και την οικονομική τους ενίσχυση το πασχαλινό bazaar και το ταμείο του Συλλόγου με την αγορά βιβλίων  . Για το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε και τον τρόπο ενίσχυσης του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας , θα σας ενημερώσουμε σε νεότερη ανάρτηση .