Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Δώσε Ελπίδα , Δώσε Ζωή !

Αγαπητοί γονείς και φίλοι σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 4 Μαΐου από ώρα 10:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γονέων σε συνεργασία με την μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά . Η προσφορά λίγου χρόνου από την καθημερινότητα σας θα δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας. Εδώ και πέντε χρόνια λειτουργεί , χάρη στην συμμετοχή σας , η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου , η οποία έχει προσφέρει δεκάδες μονάδες αίματος σε παιδιά και γονείς του σχολείου μας που χρειάστηκαν την βοήθεια μας .

Παράλληλα και για πρώτη φορά θα συνεργαστούμε με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας προκειμένου όσοι γονείς και φίλοι επιθυμούν να δώσουν δείγμα για να εξεταστούν , ώστε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε παιδιά που το χρειάζονται και πάσχουν από
                                                                                    λευχαιμία . (περισσότερες πληροφορίες
                                                                                     http://www.oramaelpidas.gr/ )

Την ίδια ημέρα και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων , με ομιλήτρια την γιατρό - πνευμονολόγο και συγγραφέα Δήμητρα Μπούσιου , η οποία και θα μας αναλύσει τις συνέπειες  του καπνίσματος και των εξαρτήσεων των παιδιών , καθώς και για τον τρόπο που εμείς οι γονείς θα πρέπει να ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε για τις επιπτώσεις , παρενέργειες και τον τρόπο αποφυγής χρήσης .

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ , Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΓΟΝΕΑ,  ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ .

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ .
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!