Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Έκθεση Βιβλίου

Η Έκθεση Βιβλίου μας ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 04/04/2014 και τελειώνει τη Δευτέρα 07/04/2014 , με πολλούς και σημαντικούς καλεσμένους που κάνουν την τιμή να παρουσιάσουν τα βιβλία τους στο σχολείο μας . Η συμμετοχή όλων σας θα μας τιμήσει, όπως πάντα !!!! Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και Bazaar με πασχαλινά είδη που έχουν φτιάξει όλα τα τμήματα του σχολείου μας , σε πολύ χαμηλές τιμές !! Όλα τα έσοδα θα τα προσφέρουν τα παιδιά μας σε παιδιά με ανάγκη, στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ το οποίο είναι η καινούργια και πολύ ελπιδοφόρα ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !(http://www.oramaelpidas.gr/)  Ας βοηθήσουμε όλοι μας !Το πρόγραμμα της έκθεσης θα μοιραστεί σε όλα τα παιδιά την Τρίτη.

Παράλληλα αυτές τις ημέρες θα επισκεφθούν το σχολείο μας και θα μιλήσουν σε μικρούς και μεγάλους :

το Σάββατο 5/4/14 , ώρα 11:00 η γιατρός πνευμονολόγος Δήμητρα Μπούσιου η οποία θα παρουσιάσει με προβολή  απόσπασμα από το βιβλίο ''Οι κούπες του Γιάννη και ο Χάρης και η βαλτόσαυρα '' μέσα από το οποίο θα περάσει μηνύματα σε παιδιά και γονείς για την βλαβερή και κακή συνήθεια του καπνίσματος και τις επιπτώσεις  .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

το Σάββατο 5/4/14 ώρα 12:30  ο Γιώργος Λεμπέσης  συγγραφέας μυθιστορημάτων , παραγωγός και ηθοποιός θεατρικών παραστάσεων (βλέπε ΄΄Ψαρόσουπα΄΄ ) ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

την Κυριακή 6/4/14 , ώρα 11:30  ο αγαπημένος συγγραφέας , σεναριογράφος και γνωστός τηλεπαρουσιαστής παιδικών εκπομπών Χρήστος Δημόπουλος , ο οποίος επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, που τιμήθηκε δυο φορές (2005 και 2008) με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής .