Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Χώρος Μελέτης και Δραστηριοτήτων

Χώρος Μελέτης και Δραστηριοτήτων  δημιουργήθηκε στο σχολείο μας , όπου τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο και στην ευέλικτη ζώνη θα μπορούν με τους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν και να πλάθουν ιδέες και εργασίες με ένα κοινό στόχο , την ομαδική και δημιουργική απασχόληση . Για την διαμόρφωση του χώρου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η δωρεά προς το σχολείο , με πρωτοβουλία μητέρας του σχολείου (κα Γκαλύνα Κ.) , όπου δόθηκαν έπιπλα και εξοπλισμός γραφείου . Τα υπόλοιπα υλικά (κουρτινόξυλα-κουρτίνες) αγοράστηκαν από το Σύλλογο Γονέων , καθώς και από προσφορά γονέων (μοκέτες από το μέλος του ΔΣ κα Στέλλα Λ., κουρτίνες που είχαν δοθεί από κα Δέσποινα Π. ). Συνεργείο του Δήμου τοποθέτησε τα κουρτινόξυλα και έπιπλα  . Γονείς , μέλη του ΔΣ και φίλοι (ευχαριστούμε τον κο Λουκά Δρ) βοήθησαν,στην διαμόρφωση του χώρου και στην μεταφορά των επίπλων που πραγματοποιήθηκε με φορτηγό του Δήμου .

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν ,πρόσφεραν , βοήθησαν και συνετέλεσαν στο να διαμορφωθεί αυτός ο χώρος .