Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Αγαπητοί γονείς και φίλοι , πριν δύο μήνες γονείς και κάτοικοι της γειτονιάς κοινητοποιήθηκαν ακόμη μια φορά , προκειμένου καταγγείλουν στον κο Δήμαρχο την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά πλησίον των σχολικών κτιρίων . Η επιτόπια αυτοψία από τον ίδιο τον Δήμαρχο και οι υποσχέσεις του , μας έδωσαν την εντύπωση ότι θα γίνει άμεσα παρέμβαση για την διαμόρφωση και ανάπλαση της παιδικής χαράς (βλέπε παλαιότερη ανάρτηση) . Μετά από δύο μήνες η κατάσταση της παιδικής  χαράς έχει ως εξής :
- Καθαρίστηκε και βάφτηκαν τα τοιχεία και τα παγκάκια εντός της παιδικής χαράς
- Η διαμόρφωση της παιδικής χαράς δεν έγινε και η κατάσταση των οργάνων και του τάπητα παραμένουν ως έχουν.
- Ζητήθηκε να καλυφθούν τα φρεάτια, να κατεδαφιστούν τοιχεία και να μεγαλώσει ο χώρος των παιδικών οργάνων και του τάπητα γεγονός που δεν έγινε .

Χωρίς ο Σύλλογος μας να έχει την παραμικρή πρόθεση να κρίνει τα έργα σας  κε Δήμαρχε , θέτει ένα ρητορικό ερώτημα :

ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ , ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ (κατασκευάζεται εδώ και ένα μήνα στο Κερατζάκι)  Ή ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ?