Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίαςΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά , Τηλ/Fax 21046142022104614202
goneiskerdrap@gmail.com--- www.goneis.org. --- goneiskerdrap.blogspot.com

Κερατσίνι 18-02-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μαθητές-γονείς- εκπαιδευτικοί καθώς και πολλοί μαζικοί φορείς του Πειραιά, διαδηλώσαμε χθες το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά και απαιτήσαμε νε σταματήσει κάθε διαδικασία δίωξης ενάντια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κερατσινίου.
            Διαδηλώσαμε ενάντια στον αυταρχισμό, την τρομοκρατία το δόγμα "ΝΟΜΟΣ & ΤΑΞΗ" ενάντια στην πολιτική που θέλει να επιβάλλει μέσα στα σχολεία "σιγή νεκροταφείου". Που στήνει μαθητοδικεία κατά των μαθητών που αγωνίζονται για τα αυτονόητα.
            Το αποτέλεσμα , που ήρθε μέσα από πολυήμερες, μαζικές, οργανωμένες κινητοποιήσεις μαθητών και γονιών, αποδεικνύει την δύναμη του συλλογικού ενιαίου αγώνα. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πειραιά σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των φορέων που συμμετείχαν, τους ζήτησε να συντάξουν αίτημα, ώστε να σταματήσει κάθε διαδικασία δίωξης σε βάρος των μαθητών και η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
            Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, πως μόνο ο ενιαίος, οργανωμένος, συλλογικός αγώνας μαθητών-γονιών-εκπαιδευτικών-εργαζομένων, μπορεί και πρέπει να είναι η απάντηση, απέναντι στην οργανωμένη επίθεση που δεχόμαστε όλοι μας από την κυβέρνηση, τα κόμματά της, την ΕΕ και τα εντεταλμένα όργανά τους.
            Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, πιο μαχητικά, πιο οργανωμένα την πάλη ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας, τις οικογένειές μας, το μέλλον των παιδιών μας και το δικό μας.

 Με  εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Περιττογιάννης Ν.                                Τσολάκος Γ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .