Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΖΑΝΝΕΙΟΥ  ΠΡΟΤΥΠΟY ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟY  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑανακοινώνει με χαρά την Υπουργική απόφαση αρ. 180518/Δ4/26-11-2013 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την οποία το σχολείο μας  εντάσσεται  στην κατηγορία των πρότυπων πειραματικών σχολείων. Το ΖANNEIOΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με μακρά ιστορία στο  χώρο του Πειραιά, επανέρχεται δυναμικά συμβάλλοντας καθοριστικά   στη προαγωγή  της εκπαίδευσης  και πρωτοστατώντας σε καινοτόμες δημιουργικές  δράσεις.
Καλούμε τους γονείς  που επιθυμούν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου,  με όρους υγιούς άμιλλας και συναγωνισμού, να  επιλέξουν το σχολείο μας  για τη συμμετοχή των  παιδιών τους στις εισαγωγικές εξετάσεις  που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2014. Για την εισαγωγή σε Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο υποβάλλεται ηλεκτρονικά αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ από 1 έως 31 Μαρτίου 2014.  Για οποιαδήποτε  πληροφορία οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν  στο site του συλλόγου μας  www.zanneios.grκαθώς και στο e-mail  info@zanneios.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων