Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικο Πάρτυ !!!

Ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό για μικρούς και μεγάλους στο VILLA CLUB από τις 6:00 το απόγευμα έως στις 10:00 το βράδυ , (Κάστορος 48 & Ασκληπιού,πίσω από το κατάστημα JUMBO Πειραιά) . Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων (με δώρο ένα tablet για τον τυχερό), ευχόμενοι η καινούργια χρονιά να δώσει υγεία και δύναμη σε όλους μας, καθώς και η λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου . Ποτό ή μπύρα ή κρασί θα συνοδέψει τους μεγάλους ενώ άφθονος χυμός, αναψυκτικό, πατατάκια... θα δοθεί στα παιδιά (παιδιά κάτω των 5 ετών δωρεάν). Προσκλήσεις και πληροφορίες από τα μέλη του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε , να γλεντήσουμε και να ξεφύγουμε για λίγες ώρες από την απαισιοδοξία και την θλίψη των ημερών .