Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Ένα φεστιβάλ που στάζει... μέλι

Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή 8/12/13 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Φεστιβάλ Μελιού και προιόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .

5ο Φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Το μέλι είναι ένα προϊόν απόλυτα φυσικό, με τεράστια αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό και ευρύ φάσμα χρήσεων σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης ζωής.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα της μέλισσας, να ακούσουν τις απόψεις των ειδικών, να τα δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν απευθείας από τον παραγωγό αγνά προϊόντα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δούνε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από κοντά τις μέλισσες και να παρακολουθήσουν τον παραδοσιακό τρόπο εξαγωγής του μελιού από τις κηρήθρες.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι 2 ευρώ και δωρεάν για παιδιά εως 12 ετών.

Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ