Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

''Λαχτάρα του Άη Βασίλη'' και ''Κιβωτός του Κόσμου'' ...

Την Παρασκευή το πρωί μαθητές και δάσκαλοι παρακολούθησαν την ''Λαχτάρα του Άη Βασίλη'' σε αφήγηση του ηθοποιού και οργανωτή της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου , Μαρίνο Παναγιώτη . Τον ευχαριστούμε θερμά, για αυτή την πρωτοβουλία του , καθώς μικροί και μεγάλοι καθηλώθηκαν με τον τρόπο αφήγησης και την ιστορία του παραμυθιού .

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία Ανταλλαγής παιχνιδιών και βιβλίων μεταξύ μαθητών , με απόλυτη επιτυχία . Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στο ποσό των 512 ευρώ το οποίο και θα διατεθεί ολόκληρο στην  ''Κιβωτό του Κόσμου'' , όπως αναφερθήκαμε αναλυτικά και σε προηγούμενη ανάρτηση (κάνε κλικ εδώ)  . Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και δασκάλους (και κυρίως τον κο Βαγγέλη που μας έδωσε την ιδέα), που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία. Η ακριβής ημέρα και ώρα, που θα πάει αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας στην Κιβωτό του Κόσμου , θα γίνει γνωστή σε επόμενη ανάρτηση .