Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Ανταλλαγή μεταχειρισμένων παιχνιδιών και βιβλίων

ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ  ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ή  ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Για πρώτη φορά στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί Ανταλλαγή μεταχειρισμένων παιχνιδιών και βιβλίων στην αίθουσα εκδηλώσεων μας. Παιδιά , γονείς και δάσκαλοι καλούνται να προσφέρουν μεταχειρισμένα βιβλία και παιχνίδια , σε καλή κατάσταση (όχι  σκισμένα, σπασμένα ή βρώμικα) μέχρι και  την Πέμπτη 19/12/2013
     Την Παρασκευή το πρωί και με την επίβλεψη των δασκάλων  όσα παιδιά επιθυμούν θα μπορούν  να αγοράσουν παιχνίδι ή βιβλίο  με € 1  ρίχνοντας απευθείας τα χρήματα  στον κουμπαρά της οργάνωσης «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ –ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί όλο στην οργάνωση.  Έτσι, τα παιδιά μας θα έχουν τη χαρά του «καινούργιου» παιχνιδιού ή βιβλίου αλλά και  την χαρά της προσφοράς στα παιδάκια της «ΚΙΒΩΤΟΥ».
* (τα αντικείμενα που θέλετε να προσφέρετε για την ανταλλαγή παρακαλούμε να τα δίνετε στα Μέλη του Συλλόγου ή στους δασκάλους του σχολείου).