Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο Σύλλογος μας με την συνεργασία δασκάλων και μαθητών έχει διαμορφώσει το παρακάτω πρόγραμμα για τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, προκειμένου μικροί και μεγάλοι έρθουμε πιο κοντά και νοιώσουμε χαρά και αισιοδοξία στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε όλοι μας :

Πέμπτη 19/12/2013
·       Ο Άγιος Βασίλης και φέτος θα επισκεφτεί το σχολείο μας τις πρωινές ώρες και θα   μοιράσει σε όλα τα παιδιά μας δωράκια και γλυκά !!

·       Το απόγευμα  οι δασκάλες της Α’ και Β’ τάξης του σχολείου μας
      θα παρουσιάσουν το Χριστουγεννιάτικο θεατρικό που έχουν ετοιμάσει με τα μικρά παιδιά του σχολείου μας. Ελάτε όλοι να καμαρώσουμε την προσπάθεια τους.

Παρασκευή 20/12/2013
·       Θα πραγματοποιηθεί  για πρώτη φορά Ανταλλαγή μεταχειρισμένων παιχνιδιών και βιβλίων στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας. Παιδιά , γονείς και δάσκαλοι θα μαζέψουμε μεταχειρισμένα βιβλία και παιχνίδια , σε καλή κατάσταση (όχι  σκισμένα, σπασμένα ή βρώμικα) μέχρι και  την Πέμπτη 19/12/2013
     Την Παρασκευή όσα παιδιά επιθυμούν θα μπορούν  να αγοράσουν παιχνίδι ή βιβλίο  με € 1.  Τα λεφτά θα μπαίνουν  στον κουμπαρά της οργάνωσης «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ –ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί όλο στην οργάνωση.  Έτσι, τα παιδιά μας θα έχουν τη χαρά του «καινούργιου» παιχνιδιού αλλά και  την χαρά της προσφοράς στα παιδάκια της «ΚΙΒΩΤΟΥ». (τα αντικείμενα που θέλετε να προσφέρετε για την ανταλλαγή παρακαλούμε να τα δίνετε στα Μέλη του Συλλόγου ή στους δασκάλους του σχολείου).

·       Ο ηθοποιός / συγγραφέας και δάσκαλος Θεάτρου των δραστηριοτήτων μας κ. Παναγιώτης Μαρίνος, τις πρωινές ώρες στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας θα πραγματοποιήσει θεατρική αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του «Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ».

·       Την ίδια ημέρα στις 12.00 θα δοθούν οι Βαθμοί και θα ενημερωθούν οι γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους από τους δασκάλους σε όλες τις τάξεις. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς γύρω στις 11.45 να συγκεντρωθούν στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου για μια σύντομη ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων.

·       ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ PARTY : Μικρούς και μεγάλους, σας καλούμε στο party του Συλλόγου να χορέψουμε , να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές λίγες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το Party θα ξεκινήσει στις 20.00 με αρχηγό τη Μαρία (δασκάλα Latin) που θα μας βάλει στο ρυθμό της Salsa και του Chacha  και θα συνεχίσει με ελληνική και παραδοσιακή μουσική . Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !!( Όποιος θέλει μπορεί να φέρει  χυμούς ή αναψυκτικά ή κρασί ή πρόχειρο φαγητό όπως τυροπιτάκια, τοστάκια, λουκανοπιτάκια κλπ.)

Σάββατο 21/12/2013

·           Ώρα για σινεμά !!! Στις 7.00 το απόγευμα στο  Χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας θα παρακολουθήσουμε εντελώς δωρεάν την παιδική ταινία  «ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΘΡΥΛΟΙ.- RISE OF THE GUARDIANS» . Άφθονο ποπ κορν για  όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα !

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε  γονείς και δασκάλους που μας υποστηρίζουν και συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας !!
Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές  και το Νέο Έτος να φέρει υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες. !!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου