Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Μία Τοιχογραφία '' Χίλιες Λέξεις''

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της τοιχογραφίας που ολοκληρώθηκε από τον καλλιτέχνη Kez (μέλος της ομάδας Urbanact) με θέματα και προτάσεις που ζυμώθηκαν και αναδιπλώθηκαν μαζί με τις σκέψεις του Συλλόγου Γονέων , θέλοντας να δώσει νόημα και προτεραιότητα στην αλληλεγγύη , στην ομαδικότητα ,στην συμμετοχή ,στην διαφορετικότητα , στον πολιτισμό ,στην μόρφωση και στις αξίες που έχουν χαθεί και δοκιμάζονται εδώ και χρόνια .
Ευχόμαστε οι εικόνες αυτές να μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και κάποια στιγμή να βρούμε , όσοι το επιδιώκουμε , την δική μας <<Ουτοπία>> .
Ευχαριστούμε ακόμα μία φορά τον Γιώργο Kez για την δημιουργία του καθώς και όλη την ομάδα του, όπως επίσης και την εταιρεία Vitex η οποία χορήγησε στο Σύλλογο μας, τα ακρυλικά χρώματα . Για τα σπρέυ και την εργασία το κόστος καλύφθηκε από το ταμείο του Συλλόγου .

ΠΡΙΝ...

ΜΕΤΑ...