Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος


1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και συγκεκριμένα το τμήμα Αθλητισμού ενημέρωσε τους Συλλόγους Γονέων για την διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Ανώμαλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 1/12/2013 . Παράλληλα με τον αγώνα του ανώμαλου δρόμου (8 χλμ) θα διεξαχθεί και περίπατος (2 χλμ) για γονείς,παιδιά και ηλικιωμένους που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στον ανώμαλο δρόμο .
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το κλειστό γυμναστήριο στην Γαληνού και Σήστου (Σιταποθήκες , πλησίον Αγίου Αντωνίου στην περιοχή Κοκκινόβραχος) . Ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα των 8 χλμ θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλλουν στο τμήμα αθλητισμού του Δήμου ή θα μπορούν να υποβάλουν στο χώρο αφετηρίας μία ώρα πρίν την έναρξη . Επίσης θα μπορούν να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο email keratsiniagonasdromou@gmail.com .

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου για την πληρέστερη ενημέρωση σας :

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο όρος Αιγάλεω ,σε μια δενδροφυτεμένη από τον Δήμο διαδρομή 8 χλμ

   
Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας πρωτοπορώντας , διοργανώνει τον 1ο Λαϊκό Ανώμαλο Αγώνα Δρόμου και παράλληλο δρόμο περιπάτου στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.
Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την Δημοτική Αρχή και δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές αλλά και σε πλήθος κατοίκων της πόλης μας, να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και να στραφούν σε άλλα πεδία δράσης που προάγουν την υγεία.
Η φιλοσοφία της δράσης αυτής, όπως εκφράστηκε από το Δήμαρχο της πόλης μας Λουκά Ν. Τζανή , είναι η σύνδεση του αθλητισμού με τη σωματική ευρωστία και τη ψυχική ευεξία, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διέξοδο ,έστω και για λίγο, των δημοτών μας από τη μίζερη οικονομικοκοινωνική πραγματικότητα που βιώνουν.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο όρος Αιγάλεω ,σε μια δενδροφυτεμένη από τον Δήμο διαδρομή 8 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί δρόμος περιπάτου 2 χλμ. επί της Γαληνού όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά των Δημοτικών σχολείων που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους , τους παπούδες τους, τους φίλους τους.
Στοιχεία Αγώνα:
Ημερομηνία: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Γήπεδο Σιταποθηκών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας. (Κλειστό γυμναστήριο Π.Μπακογιάννης).
Ώρα εκκίνησης: 10:00 πμ.
Απόσταση αγώνα: 8 χλμ..

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:Εκκίνηση έξω από το γήπεδο Σιταποθηκών με κατεύθυνση προς τους πρόποδες του όρους Αιγάλεω
Η διαδρομή είναι ανηφορική στα πρώτα 450 μέτρα του Αγώνα και αντίστοιχα κατηφορική στα τελευταία 450 μέτρα μέχρι την ευθεία του τερματισμού.
Μετά τα πρώτα 200 μέτρα βγαίνουμε από τις κατοικημένες περιοχές και κατευθυνόμαστε καθ'όλη την διάρκεια του Αγώνα σε χωματόδρομο.
Θα υπάρξει αναστροφή στα 4χλμ της διαδρομής (U - TURN).
Η διαδρομή είναι μετρημένη με ακρίβεια και ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.


Σήμανση διαδρομής:Σε όλο το μήκος της Αγωνιστικής διαδρομής ανά χίλια μέτρα, θα υπάρχει σχετική ένδειξη από την διοργανώτρια αρχή, που θα δηλώνει την διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση, καθώς και την σωστή πορεία της διαδρομής .Επιπλέον της σήμανσης, θα υπάρχει προσωπικό σε κομβικά σημεία του Αγώνα που θα ενημερώνει τους δρομείς και θα καταγράφει τα ΄΄περάσματα΄΄ τους (Σταθμοί Ελέγχου).

Τροφοδοσία:Στη διαδρομή θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας στο 3,5χλμ και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:Tα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής:Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Οι συμμετοχές οι οποίες θα κατατεθούν έως και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Ελ. Βενιζέλου 200 στο τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού θα συνοδεύονται και από δήλωση ανάληψης ευθύνης των υποψήφιων δρομέων.
Επίσης δηλώσεις συμμετοχής θα δεχόμαστε και 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.


Χρονικό όριο αγώνα:Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 1,5 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Παράλληλοι αγώνες:Περιπατητικός Δρόμος 2 χλμ. για παιδιά γονείς και τρίτης ηλικίας δρομείς
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής .
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα.


Διανομή αθλητικού υλικού:Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής, ) θα γίνεται την Κυριακή 01/12/2013 από τις 08:00 πμ μέχρι και τις 09:45 σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή

Φύλαξη υλικών:Η Διοργανώτρια Αρχή για την ημέρα του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων.
Κόστος συμμετοχής: είναι 3 Ευρώ και αφορά την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132074615-616-6975541403
http://www.keratsini-drapetsona.gr

Το Γραφείο Τύπου
Κερατσίνι, 07/11/2013
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .