Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Δραστηριότητες Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κιθάρας με τον κο Παναγιώτη Συμεωνίδη,τον οποίο και ευχαριστούμε για την εθελοντική του προσφορά ως γονέα στο Σύλλογο , θα πραγματοποιούνται κάθε ΠΕΜΠΤΗ 6:00-8:00 το απόγευμα . Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορούν να προσέλθουν όσα παιδιά του σχολείου μας επιθυμούν . Η συνδρομή είναι συμβολική με 5 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες και την διοργάνωση των εκδηλώσεων .
Για όσους γονείς θέλουν να συμμετέχουν αλλά αδυνατούν να δώσουν συνδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου . Το ίδιο ισχύει και για τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για παιδιά , που πραγματοποιούνται κάθε ΤΡΙΤΗ απόγευμα 7:00-8:00 .
Σκοπός και στόχος του Συλλόγου μας είναι η πνευματική ,πολιτιστική,κοινωνική ανύψωση και εξύψωση των μαθητών και των γονέων σύμφωνα με τα ιδεώδη και τις παραδόσεις της χώρας μας . Στα πλαίσια αυτά λειτουργούν και τα τμήματα του θεάτρου για παιδιά και ενήλικες , καθώς και τμήμα χορωδίας ενηλίκων με δασκάλα την κα Θεώνη , κάθε Πέμπτη απόγευμα 6:00-7:00. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!