Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Ομάδες Γονέων

Αγαπητοί γονείς, το γραφείο παιδείας του Δήμου με έγγραφο του, μας ενημέρωσε ότι  και φέτος προτίθεται να λειτουργήσουν οι Ομάδες Γονέων με την υποστήριξη του Δήμου. Οι ομάδες γονέων θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες και πρωινές ώρες εντός σχολείου , με την καθοδήγηση ψυχολόγου του Δήμου.
Δεδομένου  ότι και τις προηγούμενες χρονιές λειτούργησαν στο σχολείο ,κατά τις πρωινές ώρες , ομάδες γονέων στις οποίες δεν υπήρχε συμμετοχή γονέων , παρακαλούμε όσοι γονείς ενδιαφέρονται να το δηλώσουν μέσω της ιστοσελίδας μας(σε σχετική καρτέλα) ή στο facebook ή στα μέλη του Συλλόγου , προκειμένου να υποβάλλουμε σχετικό αίτημα προς την αρμόδια υπηρεσία .
Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν σχετικά αιτήματα (τουλάχιστον 10 ατόμων) και δεν συσταθούν ομάδες γονέων , ο Σύλλογος θα φροντίσει να διοργανώνει κατά τακτά χρονικά διαστήματα , συναντήσεις και διαλέξεις με εξειδικευμένους φορείς, για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας και απασχολούν την κάθε οικογένεια.