Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Secret Gig - Διαγωνισμός εφηβικών μουσικών σχημάτων

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δίνει την ευκαιρία σε τρεις εφηβικές μπάντες να αναδείξουν το ταλέντο του μέσω του Secret Gigs, ενός μουσικού διαγωνισμού για εφήβους, που διοργανώνει κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2013-14.
Με την ευκαιρία αυτή, η Στέγη θα δώσει την ευκαιρία σε τρία εφηβικά συγκροτήματα να μαθητεύσουν δίπλα σε μέλη από τα σχήματα αυτά. Μουσικοί από τα συγκροτήματα θα παρακολουθήσουν τέσσερις πρόβες του μαθητικού σχήματος και θα ακολουθήσει μία ημέρα σε στούντιο. Τέλος, το κάθε μαθητικό σχήμα θα παίξει ως support σε μία από τις τρεις βραδιές των Secret Gig στη Στέγη!

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί: Το συγκρότημα να έχει ήδη ένα διάστημα δραστηριότητας, και τα μέλη του να μην υπερβαίνουν την ηλικία των 17 ετών. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ιδίωμα.

Πληροφορίες στην σελίδα http://www.sgt.gr/