Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων

Χθές πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων προκειμένου προχωρήσει , βάσει του καταστατικού, στην αντικατάσταση της Προέδρου Μόσχου Βιβής η οποία και αποχώρησε από το ΔΣ λόγω αποφοίτησης του παιδιού της από το Δημοτικό σχολείο . Το νέο μέλος που προήλθε από τα αναπληρωματικά μέλη , είναι η Στέλλα Μιχάλαρου . Στην συνέχεια και προκειμένου ανασυσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατατέθηκε υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου , μόνο από τον Τσίγγερη Βασίλη , ο οποίος και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου μέχρι τις επόμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου (Δεκέμβριος 2014).

Σύσταση νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος :          Τσίγγερης Βασίλης
Αντιπρόεδρος:     Τσαγγαράκη-Γεωργέλη Σοφία
Γεν.Γραμματέας: Μόσχου Μαίρη
Ειδ.Γραμματέας: Λυμπεροπούλου-Νόου Λίτσα
Ταμίας:                Βρατσάμη Μαίρη
Αναπλ.Ταμία:       Μακρυγιάννη Γιάννα
Μέλος :               Μιχάλαρου Στέλλα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί την Βιβή Μόσχου για τις υπηρεσίες , ιδέες,πρωτοβουλίες και την ενεργό συμμετοχή της όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο Γονέων.

2 σχόλια:

1. Καλή επιτυχία στο έργο σας για τη νέα σχολική χρονιά..οι καλύτερες ευχές μου για όλα τα μέλη του συλλόγου γονέων, για όλους τους γονεις και τα παιδιά της περιοχής μας,όπως επίσης και για όλους τους δασκάλους που τους περιμένει δύσκολο και επιπονο έργο τη φετινή χρονιά...σας θυμάμαι και σας σκεφτομαι..χρηστος χριστοδουλόπουλος

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεχόμαστε με μεγάλη χαρά τις ευχές ενός εξαίρετου δασκαλου , ήμασταν πολύ τυχεροί που σας είχε το σχολείο μας έστω και για αυτά τα λίγα χρόνια. Καλή δύναμη και σε εσάς . Σας θυμόμαστε και σας σκεφόμαστε και εμείς , για αυτό να είστε σίγουρος. Μόσχου Μαίρη

ΑπάντησηΔιαγραφή