Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Προγραμματισμός δραστηριοτήτων Συλλόγου μας

Ο Σύλλογος μας προκειμένου προγραμματίσει και για αυτή την σχολική χρονιά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικους , απευθύνει κάλεσμα σε γονείς και φίλους που κατέχουν κάποια ειδικότητα και είναι πιστοποιημένοι (γυμναστές, μουσικοί , δάσκαλοι , θεατρολόγοι,  ζωγράφοι κλπ. ) να παρέχουν εθελοντικά 1 ή 2 ώρες την εβδομάδα , εκτός σχολικού ωραρίου .

Στόχος και σκοπός του Συλλόγου είναι όλοι μαζί να κρατήσουμε το σχολείο μας ανοιχτό και «ζωντανό»  και να προσφέρουμε στους μαθητές και τους γονείς ώρες δημιουργικής απασχόλησης και διασκέδασης ,με το μηδαμινό ή ελάχιστο κόστος , για να μην επιβαρύνουμε οικονομικά αυτή την δύσκολη περίοδο τον ήδη επιβεβαρυμμένο προϋπολογισμό της κάθε οικογένειας .

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας αυτή , να απευθυνθούν ή επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου (τηλέφ. Πρόεδρος: 6983507439- Γραμματέας:6934957718 ) ή να στείλουν την προσφορά τους στο email του Συλλόγου (sg4dsd@gmail.com)