Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ένωση Γονέων Κερατσινίου-Δραπετσώνας , εκπροσωπόντας το γονεϊκό κίνημα στο Δήμο μας, εξέδωσε την κάτωθι καταγγελία την οποία και αποδεχόμαστε και σας κοινοποιούμε για την ενημέρωση σας . Η τυφλή βία και οι ακραίες , φασιστικές τακτικές από όπου και εαν προέρχονται λειτουργούν ως φόβητρο και απειλή για αυτούς που αντιστέκονται και αντιδρούν στις βάναυσες πολιτικές και σχέδια των κυβερνόντων. Στόχος μας και αυτοσκοπός μας , πρέπει να είναι η προστασία των παιδιών μας , η ενημέρωση και η μόρφωση τους προκειμένου γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα και τα σχέδια αυτών των <μορφωμάτων> .

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά , Τηλ/Fax 2104614202
goneiskeratsini@in.gr --- www.goneis.org. --- goneiskerdrap.blogspot.com

Κερατσίνι 18-09-2013
Αρ. Πρωτοκόλλου :00180913
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από μέλη φασιστών εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.
Η ναζιστική συμμορία αποκαλύπτεται και δείχνει ότι είναι το μακρύ χέρι  του σάπιου συστήματος του κεφαλαίου.
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν κάθε εργαζόμενο κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται εναντία στη βάρβαρη πολιτική.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

Στην εργατική περιοχή μας , στις φτωχογειτονιές
των ανέργων δεν έχουν καμία δουλειά οι ναζιστές.
Καμία εμπιστοσύνη στους φασίστες ,
καμία ελεημοσύνη από τους τραμπούκους του συστήματος.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Περιτογιάννης Ν.                                Τσολάκος Γ.