Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία από την Ένωση Γονέων

Η Ένωση Γονέων Κερατσινίου-Δραπετσώνας , με αφορμή το καταδικαστέο περιστατικό που έλαβε μέρος τις προηγούμενες ημέρες στο Πέραμα , εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση την οποία και σας παραθέτουμε για την ενημέρωση σας :

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά , Τηλ/Fax 2104614202
goneiskeratsini@in.gr --- www.goneis.org. --- goneiskerdrap.blogspot.com

Κερατσίνι 13-09-2013
Αρ. Πρωτοκόλλου :00130913

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση στο Πέραμα. Η δολοφονική επίθεση που έγινε με καδρόνια έστειλε στο νοσοκομείο, με σπασμένα χέρια και κεφάλια, συνολικά 9 άτομα!!!

Η δράση των φασιστών ξεκίνησε πρώτα απέναντι στους μετανάστες, τώρα απέναντι σε συνδικαλιστές σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αύριο σε όποιον σηκώσει κεφάλι, σε όποιον τολμήσει να αντισταθεί και να διεκδικήσει. Διεκδικούν να αναλάβουν την φύλαξη των σχολείων μας, ενάντια στα μεταναστόπουλα , ενάντια σε κάθε αγωνιστική διάθεση Γονιών , εκπαιδευτικών και μαθητών!!!

- Καλούμε τους γονείς να μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν τις ψυχές των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού.
-  Να μην τους αφήσουμε να μας φοβίσουν.
-  Να μην τους αφήσουμε να το παίζουν «προστάτες» των παιδιών και των οικογενειών μας.

- Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να πάρουν θέση, να μιλήσουν καθαρά και άφοβα στα παιδιά μας για το φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν.

- Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, στους συλλόγους τους, στις Λαϊκές Επιτροπές και να απομονώσουν τα φασιστοειδή από την περιοχή μας.

Στην εργατική περιοχή μας , στις φτωχογειτονιές
των ανέργων δεν έχουν καμία δουλειά οι ναζιστές.

Καμία εμπιστοσύνη στους φασίστες ,
καμία ελεημοσύνη από τους τραμπούκους του συστήματος.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
Περιτογιάννης Ν.                                Τσολάκος Γ.