Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Σύγχρονη Λυσιστράτη

Σύγχρονη Λυσιστράτη παρουσίασαν εχθές 6/6/2013 οι μαθητές του ΣΤ1 και οι δάσκαλοι κος Χριστοδουλόπουλος Χρήστος και κα Καρπάτση Ευαγγελία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , σκορπίζοντας γέλιο και ενθουσιασμό στους γονείς ,δασκάλους και φίλους που ήταν παρόντες. Η παρουσία τους και απόδοση των ρόλων ήταν μοναδική και συγκλονιστική , παρασύροντας το κοινό σε παραλύρημα ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης . Δεν έλλειψαν οι στιγμές συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης , όταν οι μαθητές μπροστά στα μάτια όλων των δασκάλων που τους στάθηκαν και διαπεδαγώγησαν αυτά τα 6 χρόνια ,αφιέρωσαν ένα βίντεο αποχαιρετισμού στους δασκάλους τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους (Χριστοδουλόπουλος Χρήστος, κα Καρπάτση Ευαγγελία, Κάραλη Αγγέλα , Μαλιγιάννη Θεοδοσία) και στους μαθητές και μαθήτριες που συνετέλεσαν στην επιτυχία της χθεσινής παράστασης . Γονείς και το  Δ.Σ. του Συλλόγου συνέσφεραν για την ολοκλήρωση της χθεσινής βραδιάς με την διοργάνωση του μπουφέ , που ακολούθησε έως αργά το βράδι.

Οι συνεχείς εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας με απόλυτη επιτυχία, με την συμμετοχή των δασκάλων , μαθητών και γονέων , έχει ανεβάσει το πήχη των προσδοκιών και των στόχων του σχολείου μας ,το οποίο και ανταποκρίνεται επαξίως στο ρόλο του όχι μόνο στα πλαίσια της εκπαίδευσης όπως ορίζονται από το κράτος αλλά κάνοντας άλματα πρόοδου και πολιτισμικής άνοιξης ,υπερπηδώντας με θέληση και πείσμα τα εμπόδια της απαξίωσης και  υποχρηματοδότησης της παιδείας.