Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Η Επιτυχία της εκδήλωσης μας

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου ,τον οποίο  θερμά ευχαριστούμε ,στην χθεσινή  μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου μας ,  στο προαύλιο του σχολείου μας . Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση και κυρίως τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, με τους δασκάλους τους που παρουσίασαν το έργο μιας ολόκληρης χρονιάς . Ευχαριστούμε την Ένωση Ποντίων που με το χορευτικό τους συγκρότημα έδωσαν βροντερό παρόν στην εκδήλωση μας. Παρόντες στην εκδήλωση μας ήταν ο κος Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων κος Δημόπουλος Χρήστος , τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριελάμβανε χορευτικά συγκροτήματα παιδιών και ενηλίκων οι οποίοι παρακολούθησαν όλη την χρονιά μαθήματα μοντέρνου χορού , ρυθμικής , παραδοσιακών χωρών καθώς και παρουσίαση των μαθητών του μουσικού τμήματος κιθάρας και αρμόνιου . Στο τέλος της βραδιάς ο Σύλλογος κέρασε τους καλεσμένους πιροσκί ,άφθονο κρασί και αναψυκτικά μετά συνοδείας μουσικής και χορού .

Η θετική ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει το ερέθισμα να σκεφτούμε και να προγραμματίσουμε παρόμοιες εκδηλώσεις και για την επόμενη χρονιά !!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!