Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Σχολική γιορτή

Σε πείσμα του <<άστατου>> καιρού , η σχολική γιορτή του σχολείου μας ,πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/6/13 με επιτυχία και ενθουσιασμό για το τέλος της σχολικής χρονιάς .
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους δασκάλους που συμμετείχαν και διοργάνωσαν ακόμα μία επιτυχημένη εκδήλωση για αυτή την χρονιά .
    Ένα μεγάλο και θερμό << αντίο >> στα παιδιά της ΣΤ' τάξης που αποχωρούν από το Δημοτικό σχολείο πέρνοντας μαζί τους αναμνήσεις και εικόνες έξι χρόνων, για το δρόμο προς το Γυμνάσιο . Φιλιά, αγκαλιές και κλάματα συγκίνησης έκλεισαν με συναισθηματικό τρόπο , την βραδιά .

Τα μέλη του Δ.Σ. αποχαιρετούν επίσης την Πρόεδρο του Δ.Σ. Μόσχου Βιβή η οποία αποχωρεί από το ΔΣ ,βάση καταστατικού , λόγω αποφοίτησης του παιδιού της από το Δημοτικό . Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας , για την δράση και την πολύτιμη προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο Γονέων .

4 σχόλια:

1. Εγώ σας ευχαριστώ για όλα!!!Είμασταν μια καλή ομάδα με κοινούς στόχους και νομίζω ότι καταφέραμε πολλά!!!Εύχομαι στον καινούριο πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου καλή συνέχεια!!!

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν μια γιορτή που έβγαλε πάρα μα πάρα πολύ συναίσθημα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της έκτης τάξης έριξαν τόσο πολύ κλάμα (πολλές έκλαιγαν γοερά)ώστε με αποτέλεσμα πολλά μάτια γονέων να δακρύσουν αλλά και στα μάτια των δασκάλων φάνηκαν δάκρυα έντονης συγκίνησης. Όλα τα παιδιά μας εφέτος έβγαλαν από την ψυχή τους μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Ας πάνε με το καλό στο Γυμνάσιο. Από το πρώτο το σκαλί της εκπαίδευσης πήραν όλα όσα έπρεπε να πάρουν και μας έδωσαν ακόμα περισσότερα. Εμείς οι δάσκαλοί τους θα τα έχουμε για πάντα στην πιο φωτισμένη γωνιά της καρδιάς μας.
    Να ευχαριστήσουμε επίσης την commadante του συλλόγου γονέων κυρία Μόσχου Βιβή η οποία στο σύντομο διάστημα της παρουσίας της συνέχισε με επιτυχία το έργο της προηγούμενης διοίκησης χωρίς να υπολογίσει κόπους και χρόνο. Τα συγχαρητήριά μας!!!!!!!!!! κυρία Βιβή σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!! Για τη συνέχεια αν ο Βασίλης επιμένει να απέχει από την ηλεκτρική καρέκλα του προέδρου (Βασίλη γύρνα πίσωωωωωω) εγώ θα πρότεινα την κυρία Μόσχου Μαίρη. Έχει όλα τα προσόντα να διαπρέψει. Προσοχή!!!!!! Η πρόταση είναι καθαρά προσωπική γνώμη και δεν έχει καμία σχέση με τον υπόλοιπο σύλλογο διδασκόντων. Έτσι για να μην δημιουργούνται υποψίες, καχυποψίες, παρεξηγήσεις.

Καλό απόγευμα σε όλους. Β.Π

ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό καλοκαιράκι Β.Π. και σας ευχαριστώ πολύ ! :)

ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό καλοκαιράκι και σε εσάς κυρία μου. Όποια από τις δύο κι αν είστε (Βιβή, Μαίρη), να ξέρετε πως βρίσκεστε στην καρδιά όλων των δασκάλων του σχολείου μας.
    καλό βραδάκι!!!!!!!!!!
    Β.Π