Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Αλλάζει όψη το σχολείο μας!

Ένα μεγάλο μας όνειρο άρχισε να πραγματοποιείται!!!
   Σήμερα Σάββατο 1/6/13 πρωί-πρωί, ήρθε το συνεργείο του Δήμου με υπεύθυνο τον κο Κατράκη Σταμάτη και το ιδιωτικό συνεργείο του κου Δημόπουλου Χρήστου και άλλαξαν εθελοντικά την όψη του σχολείου μας!!! Με υλικά και χρώματα που αγόρασε ο σύλλογος μας, βάφτηκε η πρόσοψη και τα κάγκελα επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη και ο τοίχος όλος, επί της οδού Αγ. Παντελεήμονος.
Φυσικά έπεται και συνέχεια. Εκτός από το συνεργείο του Δήμου που θα ξαναέρθει τη Δευτέρα, τα παιδιά της έκτης θα τελειώσουν αυτό το σπουδαίο έργο με ζωγραφιές τους!!!
Παρακαλούμε λοιπόν όλους να προσέχουν και να περιποιούνται το σχολείο μας για να μείνει πολύ καιρό όμορφο και καθαρό!!!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Δημόπουλο με το συνεργείο του και στον κ. Κατράκη εργαζόμενο του Δήμου με το συνεργείο των μικροέργων.