Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Βράβευση 9ου Διαγωνισμού Παραμυθιού.

Το Τμήμα Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, είχε προκηρύξει για 9η συνεχή χρονιά Διαγωνισμό Παιδικού Παραμυθιού, ο οποίος απευθυνόταν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, με θέμα:
«Αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, αγάπη για την πόλη μας».
Αφορμή για την επιλογή του θέματος ήταν η θέλησή να μιλήσουν οι μαθητές για την πόλη τους και πως μπορούν να την φροντίσουν, καθώς και να παρακινηθούν για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τους συνανθρώπους τους. Να δώσουν το μήνυμα της αγάπης, αλληλεγγύης και καλής συνεργασίας, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μιας καλύτερης πόλης.
Η τάξεις Α1’ και Α2’ του σχολείου μας, με υπεύθυνες δασκάλες τις κυρίες Καράμπαγλη Στέλλα και Ροδούλα Βάζου, πήραν μέρος στο διαγωνισμό και θα βραβευτούν απόψε 19.30μ.μ. στο χώρο του Σελεπίτσαρι.
Μπράβο σας!!!