Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ»

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου, τα παιδιά και οι δάσκαλοι των τμημάτων Δ1’ και Δ2’ προετοίμασαν και μας παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση!!! Μια διασκευή του έργου, του Γ.Ξανθούλη, «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο». Μια παράσταση με περιβαντολλογικές ευαισθησίες.
Κατά τη διάρκεια της χρόνιας τα παιδιά του Δ1'και Δ2'με τους δασκάλους τους κ.Δήμητρα Σκαρμούτσου και κ.Βαγγέλη Πεταλά, εργάστηκαν σε ένα περιβαντολλογικό πρόγραμμα με θέμα: "Εμένα με νοιάζει να είναι καθαρές οι θάλασσες κι οι ακτές" και αυτό τους έδωσε την ώθηση να ολοκληρώσουν την εργασία τους, με αυτήν θεατρική παράσταση. Μια ακόμη δράση των τάξεων ήταν να εγγραφούν στην παιδική HELMEPA.
Δάσκαλοι που επίσης βοήθησαν σ’αυτήν την προσπάθεια των παιδιών ήταν η κ.Παϊρατζίδου (χορογραφίες), κ.Χορταριά (σκηνικά), κ.Μαλιγιάννη (προσκλήσεις), κ.Αγγέλου (εκμάθηση τραγουδιών στα παιδιά).
Συγχαρητήρια σε όλους!!! Ήσασταν φοβεροί!!!

1 σχόλιο:

1. Συγχαρητήρια σε παιδιά, δασκάλους, ειδικότητες, σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων,γονείς, διευθύντρια και σε όλους τους αφανείς ήρωες της παράστασης. Ελπίζω ορισμένοι δύσπιστοι να πίστεψαν για την αξία που έχει το σχολείο μας. Είθε ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία στους εκπαιδευτικούς μας, όσο για τις αποδοχές τους ο Μεγαλοδύναμος σηκώνει ψηλά τ' αόρατα χέρια του. Τον ξεπερνάει ο Σαμαράς. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!!!

ΑπάντησηΔιαγραφή