Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Πρόσκληση για παιδιά και γονείς από τον ΟΤΕ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ μας απέστειλε την παρακάτω πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο τριήμερο :

Πρόσκληση για παιδιά και γονείς

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, γονείς και παιδιά, την  ημέρα Τηλεπικοινωνιών & την Παγκόσμια ημέρα Μουσείων το τριήμερο 17,18 & 19 Μαίου 2013 στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ. Το πρόγραμμα «θυμάμαι, εμπνέομαι,αλλάζω δημιουργώ» θα καλωσορίσει τα παιδιά ηλικίας 7-11 ετών σε ένα ταξίδι στο χρόνο, οι μικροί επισκέπτες παίζοντας  θα μάθουν πως επικοινωνούσαν στην Αρχαία Ελλάδα, Θα μάθουν ακόμα για τους μεγάλους εφευρέτες όπως ο  Α. Μπελ;κ.α. ενώ οι γονείς ειδικά αυτό το 3ήμερο θα συμμετάσχουν σε ένα εργαστήρι ψυχολογίας για να βελτιώσουν την επικοινωνία με τα παιδιά τους. Τέλος γονεις και παιδιά αφού ανταλλάξουν εμπειρίες,θα εμπνευστουν από το μουσείο, θα συζητήσουν όσα τους εντυπωσίασαν και μαζί θα φτιάξουν ένα κολλάζ για να θυμούνται όσα έζησαν και να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν           Κλείστε έγκαιρα θέση
Πρωτέως 25, 145 64 Νέα Κηφισιά     210 6201899, 210 6201999    ote-museum@ote.gr
Μουσείο:«μνήμη και δημιουργικότητα» κοινωνική αλλαγή
Μουσειοπαιδαγωγός: Στείσι Βεντούρα,