Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το κλείσιμο του σχολείου και τα παιδιά με τους δασκάλους κάνουν πρόβες πυρετωδώς!!! Η αίθουσα εκδηλώσεων και η αυλή του σχολείου μας, έχει γεμίσει με τραγούδια , ποιήματα,  θεατρικά, ζωγραφιές και μουσικές. Πώς να το ονομάσουμε, άραγε; Πολιτιστικό εικοσαήμερο; Μήνας καλλιτεχνικών εκδηλώσεων; Όπως και να ονομαστεί ένα είναι το σίγουρο. Βλέπουμε τα παιδιά να χαίρονται. Να χαμογελούν. Αυτό είναι που τελικά μένει στο μυαλό τους. Το σχολείο που αγάπησαν.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:
·         24 Μαΐου-Ώρα 20.00μ.μ.: Θεατρικό των τμημάτων Δ1 και Δ2 "Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο" του Γ.Ξανθούλη,(υπεύθυνοι δάσκαλοι των τμημάτων κ.Σκαρμούτσου Δήμητρα και κ.Πεταλάς Βαγγέλης)

·         27 Μαΐου το πρωί: Αθλητικοί Αγώνες ποδοσφαίρου  και βόλλεϋ των τάξεων Δ’-Ε’-ΣΤ’ (υπεύθυνοι γυμναστές κ.Μαρία Παϊρατζίδου και κ.Νεκτάριος Πουλογιαννόπουλος. )

·         28 Μαΐου-Ώρα 10.00π.μ: Βράβευση του ποιήματος του τμήματος Β1 για το ποίημά του και βράβευση του Β2 για την αφίσα που έφτιαξαν, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό «Γερά Δόντια-Χαρούμενα Παιδιά». Η Έκθεση και η βράβευσή τους θα γίνει στους χώρους της «Τεχνόπολης» στο Γκάζι.(υπεύθυνες δασκάλες των τμημάτων κ.Ανθή Κάραλη και κ.Αλεξάνδρα Καταχανάκη)

·         5 Ιουνίου-Ώρα 19.30: Μουσικοχορευτική Γιορτή του Συλλόγου Γονέων με τίτλο «Μουσική Χορός και Φαντασία».

·         6 Ιουνίου-Ώρα 20.00μ.μ.: Θεατρική Παράσταση του ΣΤ1 «Σύγχρονη Λυσιστράτη»(υπεύθυνοι σκηνοθεσίας,σκηνικών και μουσικής επιμέλειας: κ.Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, κ.Εύα Καρπάτση και κ.Κάραλη Αγγέλα).

·         7 Ιουνίου-Ώρα 19.30: Βραβεία «Πρωτότυπου θέματος» και «Καλύτερης εικονογράφησης» των παραμυθιών που έγραψαν τα τμήματα Α1 και Α2 από τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, για τον 9ο Διαγωνισμό Παραμυθιού που  έγινε με θέμα: «Αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, αγάπη για την πόλη μας»(υπεύθυνες δασκάλες των τμημάτων κ.Στέλλα Καράμπαγλη και κ.Ροδούλα Βάζου)

·         11 Ιουνίου-Ώρα 19.00μ.μ.: «Ποιήματα που έγιναν τραγούδια …τραγούδια που έγιναν ποιήματα» ένα Μουσικό Δρώμενο που φτιάχτηκε από τα παιδιά των Ε1’ και Ε2’ (υπεύθυνες δασκάλες τμημάτων κ.Θεώνη Πετρίδου και κ.Μαίρη Δέδε).

·         12 Ιουνίου-Ώρα 20.00μ.μ.: Καλοκαιρινή Γιορτή Σχολείου με θέμα: «Μέρες Ραδιοφώνου»(υπεύθυνοι δάσκαλοι-γυμναστές κ.Μαρία Παϊρατζίδου και κ.Νεκτάριος Πουλογιαννόπουλος.)

·         Πέμπτη 13 Ιουνίου το πρωί: «Το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού». Ένα παιχνίδι διαθεματικής προσέγγισης, που θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά του σχολείου μας.

·         13 Ιουνίου-Ώρα 20.00μ.μ.: Αποχαιρετιστήριο Πάρτι Συλλόγου Γονέων για τα παιδιά της Έκτης.
                                                                                     Καλή επιτυχία !!!