Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Έκθεση βιβλίου κι όχι μόνο.

Το τετραήμερο της έκθεσης βιβλίου που είχαμε διοργανώσει,τέλειωσε με μεγάλη επιτυχία. Πολλοί γονείς και μαθητές επέλεξαν μέσα από δεκάδες τίτλους βιβλίων (παιδικών και ενηλίκων) αυτά που θα τους ταξιδέψουν το ερχόμενο Πάσχα στον κόσμο της φαντασίας. Η δράση αυτή του συλλόγου αυτά τα χρόνια μας έχει δείξει ότι την χαίρονται και την αγκαλιάζουν όλοι, γονείς και παιδιά και γι’αυτό έχει γίνει πια θεσμός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ασκητή Θάνο,την κυρία Μόσχα Μαρίνα και την φυσικά την κυρία Θεοχάρη Άννη που αποδέχτηκαν την προσκλησή μας, ήρθαν και μετέδωσαν σε μικρούς και μεγάλους πολύ όμορφα πράγματα.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους που παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις , συνεισφέροντας με την αγορά βιβλίων, στα έσοδα του ταμείου του Συλλόγου και με την αγορά πασχαλινών ειδών ένα καλό χρηματικό ποσό που θα διατεθεί στα παιδιά του ογκολογικού-παίδων «Ελπίδα».
Επίσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η 5η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας , την Κυριακή 21/4/2013 , στο χώρο του σχολείου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους χάρισαν ζωή σε συνάνθρωπο μας , δίνοντας 5 λεπτά από το χρόνο τους. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν να δώσουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μονάδα αιμοδοσίας του Μεταξά για τον επαγγελματικό τρόπο τον οποίο τόσο χρόνια συνεργαζόμαστε. Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος το Συλλόγου μας , μπορούν να μεταβούν στην αιμοδοσία του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΆ τις καθημερινές και το Σάββατο , πρωινές ώρες.(08:30-14:00).
Οι εικόνες που έχουμε βάλει μιλάνε από μόνες τους!!!