Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Προσκλήσεις-εισιτήρια για τον αγώνα και την φιέστα του Ολυμπιακού

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε , ότι κατόπιν συνεννόησης με αρμόδιο υπάλληλο του Ολυμπιακού μας ενημέρωσαν για την διαδικασία παράδοσης των εισιτηρίων , η οποία είναι η εξής :

Όσα παιδιά δήλωσαν το όνομα τους και επιθυμία για εισιτήριο, θα πρέπει την Κυριακή  και από ώρα 5:00 το απόγευμα , να μεταβούν στην πίσω πλευρά του γηπέδου Καραϊσκάκη(κεντρική είσοδο,επισήμων) , στο χωμάτινο πάρκιν με την ένδειξη P 3 , όπου θα υπάρχει υπάλληλος του Ολυμπιακού με ταμπέλα που θα αναγράφει 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας . Θα αναφέρει το όνομα του παιδιού και θα παραλαμβάνει δύο εισιτήρια (ένα παιδικό + ένα συνοδού) .

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα έως 8:45 και η γιορτή απονομής του τίτλου (διάρκειας 40' περίπου) θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα.